درخشش تیم اتاق بازرگانی ایران در سیودومین دوره از مسابقات ویس موت با مشارکت دانشجویان دانشگاههای خوارزمی، شهید بهشتی و تهران

مسابقات موت داوری تجاری بینالمللی ویلیام سی. ویس (Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot) یکی از معتبرترین رقابتهای جهانی در حوزه داوری تجاری بینالمللی است که از سال ۱۹۹۴ هر ساله در وین، اتریش برگزار میشود. این رقابت با هدف ترویج آموزش عملی حقوق تجارت بینالملل و داوری، دانشجویان حقوق را از سراسر جهان گرد هم میآورد تا در قالب شبیهسازی یک پرونده داوری، مهارتهای نگارش حقوقی و دفاع شفاهی خود را ارتقا دهند.
▫️امسال نیز تیم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (ICCIMA) با حضور دانشجویانی از دانشگاههای برتر کشور – از جمله دانشگاه خوارزمی – در این رویداد جهانی شرکت کرد و در تاریخ ۱۱ تا ۱۷ آوریل در کنار ۳۸۴ تیم از دانشگاههای معتبر سراسر جهان در وین به رقابت پرداخت.
ریحانه قدرتی، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بینالملل دانشگاه خوارزمی، بهعنوان عضوی از تیم اتاق بازرگانی ایران در این رقابت بینالمللی حضور داشت. حضور او در این رویداد معتبر، نمایندهای شایسته از دانشگاه خوارزمی در عرصههای بینالمللی بود.
👤 مربیان و اعضای تیم:
مربیها
- جناب آقای امیررضا واحدی، دانشآموخته کارشناسی ارشد داوری تجاری بینالمللی دانشگاه استکهلم
- دکتر سید محمدعلی عبداللهی، دانشآموخته دکتری حقوق بینالملل دانشگاه شهید بهشتی
👤 اعضای تیم
- ریحانه قدرتی، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق بینالملل دانشگاه خوارزمی
- صدرالدین عسگراولادی، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بینالملل دانشگاه شهید بهشتی
- ستاره علیجانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بینالملل دانشگاه شهید بهشتی
- آیدا هاشمی، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق انرژی دانشگاه شهید بهشتی
- زهرا جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بینالملل دانشگاه شهید بهشتی
- شایان جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بینالملل دانشگاه تهران
این تیم طی ماهها پژوهش حقوقی، نگارش لوایح و شرکت در بیش از ۱۰۰ دور تمرین شفاهی با دانشگاههایی از سراسر دنیا، در مرحلهی مسابقات اصلی در وین با تیمهای زیر به رقابت پرداخت:
- Louisiana State University, USA 🇺🇸
- Free University of Tbilisi, Georgia 🇬🇪
- Paris Bar School, France🇫🇷
- Emory University, Georgia 🇬🇪 🌟 اعضای تیم با ارائه دفاعیات مکتوب و شفاهی قوی، نمایندهای شایسته از ایران در این آوردگاه بینالمللی بودند و توانستند تحسین و توجه داوران برجسته جهانی را جلب کنند.
انجمن علمی حقوق دانشگاه خوارزمی